2008 m. kovo 30 d., sekmadienis

Nors dviratis nera labai greita transporto priemone, bet vaizdai keiciasi neitiketinai greitai. Pervaziuoji i kita sleni, pasikeicia jo ekspozicija, o tuopaciu pasikeicia ir visa aplinkui. Taip atsitiko ir artejant link Saltos. Vingiavo kelias pro saules ir vejo nugairintas uolas, o pradejus leistis i kita sleni atsirado lapuoti krumai, juos pakeite medziai, zole iki krutines ir ... bananai! Atsirado diebamos zemes, mus lenke traktoriai vezantys tabako lapus i dziovyklas.

Palapine pasistateme salia banano Saltos kempinge. Stebejome si banana kelias dienas: Kas diena jis isskleidzia nauja ziedlapi, o senasis nukrenta. Ryte, mums geriant kava, pasistiprinti nektaru is sio zieda atskrido ir kolibris. Stebejome ir vaisius, bet jie buvo zali ir mazi. Kai jau Tomas nusprende, kad galima butu bandyti paragauti "musu" banano, atbego mergaites ir grazesnius nusiskyne. :(

Bananas diena ...... ir nakti.
Tomas- paparacis. Centineje Saltos aiksteje pilna nubuciuotu vaikinu. Merginos veikia uztikrintai ir drasiai.

Gatvese eismas intensyvus ir vaziavimas dviraciu gan ekstremalus.




San Salvador de Jyjuy. "J" tariama "CH". Rusiskam zemelapyje del asociaciju pavadinimas rasomas Zuizui ("Z" su varnele kaip zodyje ziogas).

Tuscia, ramu Jujuy per Velykas.


Keistokas medis.

Komentarų nėra: